Medic pediatrie - dr. Liliana Docan-Vardai

Pediatrie
Prevenţia, diagnosticarea şi tratarea afecţiunilor copiilor şi adolescenţilor cu vârste de până la 19 ani se face în cadrul specialităţii medicale numită pediatrie. Abordarea problemelor de sănătate a acestora este diferită de cea a adulţilor. Tratamentul bolilor este altfel la copii decât la adulţi şi de aceea aceştia vor fi trataţi de medicii pediatrii.

Consultatie pediatrie

Pediatria - copilul tau are nevoie de o vindecare fizica si emotionala?

Copiii, datorita fortei lor vitale specifice reactioneaza cu succes la terapiile alternative. Tocmai de aceea in foarte multe cazuri acest tip de terapii confera rezultate benefice, de foarte multe ori reducand sau anuland administrarea medicamentelor de sinteza.

Cel mai în măsură să se ocupe de prevenţia, diagnosticarea şi tratarea bolilor copiilor până la vârsta majoratului, este medicul pediatru

Studiile absolvite, specializarea în pediatrie îl califică pentru acest lucru. Abordarea medicului pediatru a conceptului de medicină integrativă, combinaţia practicii convenţionale cu terapiile alternative îi asigură copilului suferind vindecarea.

Medicina integrativă aplicată la copii, previne, tratează şi vindecă. Tratamentul homeopatic, de exemplu, aplicat în evoluţia bolilor copilăriei evită complicaţiile nedorite ale acestora. Metoda de medicină integrativă aplicată la copil este metoda de tratament aleasă de medic, care are ca scop dezvoltarea normală a acestuia pe toate nivelurile, energo-informaţional, mental-emoţional şi fiziologic-metabolic.

Cu aceste terapii alternative copiilor li se pot trata: răceli, bronşite, amigdalite, sinuzite, polipi, astm bronşic, erupţii cutanate, tulburări digestive, otite, probleme de metabolism, apetit ridicat sau diminuat, anorexie, obezitate, probleme dentare, probleme renale, probleme cardiace, tulburări de memorie, tulburări de atenţie, autism, probleme endocrine, alergii, intoleranţă la lactoză.

Atât bolile acute cât şi cele cronice pot fi ameliorate ori vindecate cu ajutorul terapiilor alternative.

Copilul bolnav are nevoie să fie vindecat atât trupeşte cât şi emoţional, părintele acestuia are nevoie de sprijin.

În clinica noastră oferim multă atenţie şi grijă, elaborăm schemă de tratament unică, în funcţie de rezultatele examinării copilului bolnav, susţinem moral părintele şi îi asigurăm de empatia noastră. Pentru noi un copil fericit înseamnă un copil sănătos.

Consultatie pediatrie - De ce avem nevoie de un medic pediatru cu o perspectiva holistica asupra problemelor de sanatate ale copilului tau?

Copilăria este acea etapă a vieţii în care se formează adultul de mai târziu. De sănătatea fizică, mentală şi emoţională a copilului de acum va depinde evoluţia în timp a viitorului om mare. De aceea suntem aici, la clinică. Pentru a ne asigura că acesta creşte şi se dezvoltă armonios, în deplină sănătate.

Ce facem in cadrul sedintelor de medicina integrativa pentru copii la centrul de pediatrie?

Ne asigurăm că starea de sănătate a copilului este una dintre cele mai bune.

Facem asta controlând şi depistând, dacă este cazul, motivele deficitului imun, intervenind apoi asupra reglării imunităţii sistemice.

  • Depistăm şi tratăm deformaţiile cutiei toracice, ale coloanei vertebrale, colaborând cu medicii de specialitate. Depistăm şi tratăm intoleranţele alimentare şi alergiile alimentare şi de altă natură.
  • Depistăm şi reglăm lipsa mineralelor esenţiale la nivel celular şi tistular.
  • Depistăm şi tratăm problemele de nutriţie, obezitatea şi deficitul ponderal.
  • Depistăm şi tratăm parazitozele
  • Depistăm şi tratăm sindromul cronic intestinal, balonarea, constipaţia.
  • Obţinem rezultate foarte bune în tratamentul aplicat copiilor cu ADHD şi autism.
  • Tratăm lipsa poftei de mâncare
  • Elaborăm diete personalizate
Abordarea medicală integrativă - soluţia pentru eficienţa şi siguranţa tratamentului pentru copii

Îmbinând medicina convenţională cu cea alternativă, alegem pentru copilul tău abordarea integrativă cu cele mai bune rezultate, fără reacţii secundare. Alegem soluţia cea mai eficientă şi sigură de tratament. Pentru că fiecare copil este unic pentru părintele său. Pentru noi este special iar sănătatea şi creşterea armonioasă a acestuia e prioritatea noastră majoră.

Pediatria - terapii alternative, complementare si integrate pentru copilul tau


Pediatrie
Homeopatia şi fitoterapia, terapii ale medicinei integrative stimulează apărarea proprie a organismului, îl echilibrează şi îi redă starea de bine.

Aceste medode terapeutice îmbină elemente oferite de natură, aplică remedii asupra cărora s-au făcut multe studii şi care si-au dovedit eficienţa în tratarea diverselor afecţiuni. Aplicate înainte de apariţia bolilor, terapiile complementare au rolul de a preveni îmbolnăvirile.

Diagnosticarea precoce este, de asemenea, foarte importantă în tratarea copilului blonav. Tratamentele naturale sunt benefice şi eficiente în prevenirea bolilor la copii.

Având calităţi antiinflamatoare, antitermice, fiind considerate antibiotic natural, produsele promovate de fitoterapie şi homeopatie pot fi administrate odată cu medicamentele alopate, fără a intra în reacţiune cu acestea.

Gemoterapia, o altă metodă naturală aplicabilă și copiilor

Metoda terapeutică care propune folosirea extractelor obţinute din ţesuturi vegetale embrionare poartă numele de gemoterapie. Această metodă de tratament utilizează extrase din muguri, amewnţi, mlădiţe, rădicele, scoarţă internă de rădăcină, sevă şi seminţe. Practica aceasta de medicină integrativă stimulează detoxifierea organismului făcându-l eficient şi în cazul aplicării altor metode de tratament. Totodată această terapie creşte rezistenţa organismului prevenind îmbolnăvirile.

Pentru copii gemoterapia este o terapie blândă, cu rezultate excepţionale. Se aplică în funcţie de profilul clinic al fiecărui copil, după o analiză aprofundată a stării de sănătate.

Medicină alternativă pediatrică

Copiii sunt cele mai de preţ comori pe care le are un părinte. Este darul lui Dumnezeu pentru el. Pentru a creşte, copiii nu au nevoie decât de iubirea şi grija celor mari. De la copii, adultul împrumută inocenţa, ei reamintesc acestuia copilăria, ei îl învaţă să se bucure şi să se joace ca şi atunci când era mic. Însă cea mai mare responsabilitate pe care o are un adult este responsabilitatea parentală.

Medicul pediatru este cu atât mai responasbil cu cât grija lui nu se răsfrânge doar asupra unui copil, ci a tuturor copiilor pe care îi are în îngrijire medicală.

La clinica noastră, cunoaştem fiecare etapă de dezvoltare a fiecărui copil. Noi căutăm să cunoaştem sufleţelul şi mintea şi trupul copilului. Pentru a-l învăţa să gestioneze emoţia, gândul, ori durerea pe care o are. Alături de părinte, la noi copilul va găsi sprijinul de care are nevoie pentru a se dezvolta armonios.

Te asteptam la noi!


whatsapp

Contactati-ne pe Whatsapp,

apasa butonul verde de whatsapp din josul paginii


pentru programare program

Luni - Vineri 09.00-18.00

Bucuresti , str. C.A. Rosetti, nr. 31

Prahova, Gorgota, str. Principala, nr. 69

Te asteptam la unul din punctele de lucru

Ai intrebari? Contacteaza-ne