Mezoterapie - doctor Liliana Docan-Vardai

Mezoterapie
Este în firescul nostru să ne dorim să fim atractivi. Desigur, atitudinea este punctul forte al atracţiei, dar aspectul fizic nu este de neglijat. Un chip proaspăt, strălucitor ne va da întodeauna încredere. Tratamentul care energizează pielea şi o hidratează, care întinereşte tenul afectat de vârstă, reducând ridurile fine se numeşte mezoterapie. Efectuată în condiţii de maximă siguranţă, mezoterapia dă pielii un aspect plăcut, revigorând-o. Are efect rapid, luminozitatea feţei fiind imediat observată.

Ce este mezo terapia?

Mezoterapia - intinerire, sanatate, optimism


Fermitatea pielii feţei, a gâtului şi a decolteului, estomparea ridurilor, corectarea unor semne sunt rezultatele obţinute de persoana care apelează la mezoterapie.

Tratarea celulitei, regenerarea părului, remodelarea corporală, a bărbiei duble au ca instrument mezoterapia. Folosită în medicina estetică, mezoterapia este o metodă terapeutică modernă, care stimulează sinteza colagenului. Astfel pielea îşi recapătă elasticitatea, rezultatele fiind vizibile imediat.

Cocteilul terapeutic injectat în piele are în componenţă vitamine, antioxidanţi, acid hialuronic, toate acestea având efect de rejuvenare.

Acţionând în profunzimea pielii, mezoterapia acţionează cu preponderenţă pentru regenerare , pentru întinderea pielii cu estomparea ridurilor fine şi pentru reducerea petelor şi semnelor pigmentare.

Substanţele injectate aduc un aport nutritiv tenului, întinerind aspectul persoanei care beneficiază de tratament. Pielea este regenerată din interior, nu doar la suprafaţă şi acest lucru îi va da luminozitate şi frumuseţe.

Procedura nu este foarte dureroasă, dar pentru confortul pacientului, înainte de administrarea injecţiilor se foloseşte o cremă cu efect anestezic. Poate beneficia de mezoterapie orice persoană care îşi doreşte o textură a pielii tânără şi sănătoasă. Nu doar persoanele trecute de 45 de ani pot opta pentru un astfel de tratament. Chiar tânăr fiind, pielea poate fi afectată de stilul stresant de viaţă sau de condiţiile de mediu. Efectele mezoterapiei se vor vedea imediat şi pe pielea unui pacient mai tânăr, aceasta căpătând un aspect îmbunătăţit.

Cum se realizează si ce este mezoterapia?

Fiind o alternativă la intervenţiile chirurgicale, mezoterapia cu ac constă în injectarea în piele a unui concentrat de vitamine, antioxidanţi, acid hialuronic şi alte substanţe stabilite de medic.

Fiind o alternativă la intervenţiile chirurgicale, mezoterapia cu ac constă în injectarea în piele a unui concentrat de vitamine, antioxidanţi, acid hialuronic şi alte substanţe stabilite de medic. Realizată cu ace speciale, mezoterapia de acest tip este un tratament minim invaziv, substanţele administrate epidermic şi intradermic stimulând microcirculaţia şi producerea colagenului şi a elastinei. Acestea dau tinereţe şi vigoare pielii, efectul fiind cu unul cu adevărat spectaculos.

Beneficiile mezoterapiei
  • stimulează regenerarea celulară,
  • stimulează producerea colagenului şi a elastinei.
  • stimulează vindecarea cicatricelor,
  • întinereşte pielea şi îi dă strălucire,
  • hidratează pielea conferindu-i fermitate

Mezoterapie - tratament dar si modalitate de intinerire


Mezoterapie

Folosită pentru obţinerea unui plus de frumuseţe, mezoterapia este utilizată şi în rezolvarea unor probleme medicale.

Mezoterapia, ca metoda medicala, poate fi aplicata cu succes in:

înlăturarea unor cicatrici sau răni,

îndepărtarea grăsimii acumulate în ţesutul celular subcutanat,

înlăturarea efectelor cauzate de acneea juvenilă,

înlăturarea celulitei,

tratarea unor afecţiuni dermatologice,

ameliorarea hiperpigmentaţiei,

ameliorare vergeturi

Ca modalitate de întinerire, mezoterapia se administrază pentru

hidratarea pielii,

reducerea ridurilor fine,

fermitatea pielii,

atenuarea cearcănelor,

luminozitatea feţei.

Mezoterapie corporala pentru celulită și adipozități localizate

Pentru înlăturarea celulitei şi a adipozităţilor localizate în ţesutul celular subcutanat, terapia constă în injectarea unor substanţe active care topesc grăsimea. Se obţine astfel o remodelare a zonei în care a fost aplicat tratamentul. Procedura este minim invazivă şi poate fi administrată cu ace speciale ori cu un pistolet de mezoterapie. Indiferent de felul în care se acţionează asupra pielii, uniformitatea injectării este asigurată, aceasta fiind realizată de medicul specialist. Tratamentul se face după ce în prealabil, zona injectată a fost anesteziată, urmărindu-se confortul psihic şi fizic al pacientului. Această tehnică poate fi realizată în orice zonă a corpului, respectiv: ceafă, bărbie, abdomen, gambe, coapse, fese, glezne, torace posterior, flancuri.

Mezoterapie facială

Ne naştem cu o piele perfectă, hidratată, catifelată, întinsă. Anii, stilul de viaţă, condiţiile de mediu lasă urme pe chipul nostru. Mezoterapia atenuează şi uneori chiar înlătură aceste urme. Un cocteil de substanţe active injectat la un anumit interval de timp va avea ca efect regenerarea pielii. Aceasta va căpăta un aspect strălucitor şi sănătos. Efectuată de către medic, în condiţii maxime de siguranţă pentru pacient, mezoterapia are rol de lifting facial. Astfel liniile de expresie vor fi diminuate, zona ochilor se va lumina, cearcănele se vor atenua iar tenul va fi hidratat. Numărul de şedinţe va fi propus de către medic care va evalua starea pacientului şi hotărî împreună cu acesta tratamentul şi durata lui.

Mezoterapie - beneficii


Mezoterapia are efecte benefice asupra fizicului şi pshicului persoanei care beneficiază de ea. Fizic, prin îmbunătăţirea aspectului, psihic, prin starea de bine pe care pacietul o încearcă văzând rezultatele mezoterapiei.

Astfel prin această terapie se activează microcirculaţia locală, se uniformizează aspectul pielii, se reduc ridurile, se redefinesc contururile feţei, se stimulează producerea colagenului ceea ce conferă tenului strălucire, se hrăneşte şi hidratează pielea devenind fermă şi în acelaşi timp elastică.

Mezoterapia este o procedură care poate fi suportată uşor, nu este nevoie de pregătire în vederea administrării ei, nu există risc de efecte secundare iar pacienţii îşi pot relua activitatea imediat.

Te asteptam la noi!


whatsapp

Contactati-ne pe Whatsapp,

apasa butonul verde de whatsapp din josul paginii


pentru programare program

Luni - Vineri 09.00-18.00

Bucuresti , str. C.A. Rosetti, nr. 31

Prahova, Gorgota, str. Principala, nr. 69

Te asteptam la unul din punctele de lucru

Ai intrebari? Contacteaza-ne