Medicina estetica biologica - dr. Liliana Docan-Vardai

Medicina estetica biologica
Se spune că ceea ce contează la om este frumuseţea sufletului. Şi este foarte adevărată afirmaţia. Însă, întodeauna, îngrijirea şi înfrumuseţarea chipului şi a trupului te vor face să te simţi bine în pielea ta. Cu aceasta se ocupă medicina estetică biologică. Aceasta foloseşte în terapie materiale biologice care activează resursele proprii de regenerare ale corpului.

Despre medicina estetica biologica

Medicina estetica biologica - starea de bine se vede si in exterior


Să te iubeşti pe tine, să-ţi iubeşti trupul şi chipul cu care te-a înzestrat divinitatea este prima regulă pentru a fi frumos şi a reflecta frumuseţea în afara ta. Suntem diferiţi şi fiecare om are propria şi unica lui frumuseţe.

Ce este important? Să o păstrezi şi să o perpetuezi în timp. Medicina estetică biologică acţionează asupra îmbătrânirii organismului, încetinind acest proces.

Cei care apelează la terapiile medicinei estetice biologice îşi vor păstra şi îmbunătăţi aspectul estetic armonios şi natural.

Suntem oameni şi avem atitudini, una dintre ele fiind atitudinea estetică. Sunt cel puţin patru concepte care aparţin de atitudinea estetică: simţul estetic, interesul estetic, gustul estetic şi idealul estetic. Toate vorbesc despre atitudinea în faţa frumosului. Medicina estetică aduce aspectul unei persoane cât mai aproape de percepţia acesteia despre idealul propriei frumuseţi.

Fiecărui pacient i se potriveşte o anumită terapie pentru a obţine rezultatul estetic scontat. Terapeutul împreună cu pacientul decid care este metoda ideală de tratament aplicată celui din urmă.

Folosind materiale biologice naturale, tratamentele aplicate în medicina estetică biologică sunt eficiente şi nu au efecte secundare. Chipul înfrumuseţat cu aceste terapii este natural şi armonios.

Ce este medicina estetica biologica?

Aşa cum o arată titlul, medicina estetică biologică este ramură a medicinei care se ocupă de esteticul organismului uman, de regenerarea acestuia de la interior la exterior şi viceversa. Întodeauna o stare de bine interioară va lumina chipul celui care o are şi tot întodeauna un chip armonios va da o stare de bine celui care-l are. Un joc de cuvinte care poate defini ceea ce simte pacientul care urmează tratamentele medicinei estetice biologice.

Stimularea întineririi tenului, netezirea ridurilor prin terapii numite sugestiv “Dracula” ori “Terapia vampirilor” sunt metode folosite în medicina estetică biologică. Acestea folosesc propriul sânge care odată injectat la nivelul feţei va impulsiona secreţia de colagen, având ca efect întinerirea.

Ce substante folosim?

Stimulând pielea să secrete colagen, medicina estetică biologică împiedică îmbătrânirea chipului şi abordează imperfecţiunile acestuia cu naturaleţe, dovedindu-şi astfel eficacitatea. Minim invazivă, terapia aplicată în medicina estetică biologică utilizează substanţe sigure pentru sănătate, ajutând organismul să se autoechilibreze.

Extractele din plante, acidul hialuronic, medicamentele homeopatice şi cele homeotoxicologice îl întăresc, stimulând întinerirea de la interior la exterior.

Substanţele injectate cu ace foarte mici dau pielii luminozitate, îmbunătăţirea stării tenului fiind din ce în ce mai vizibilă de la o şedinţă la alta.

Tratamentele pot fi efectuate şi preventiv, vârsta nefiind un impediment în apelarea la serviciile medicinei estetice biologice. Întărirea ţesuturilor, o piele netedă , luminoasă, cu aspect sănătos este de dorit oricând.

Medicina estetică biologica – medicina bunăstării

Uneori o mică modificare a aspectului nostru ne oferă aceea emoţie care ne dă starea de bine, ne armonizează în interior. Şi asta se datorează imaginii pe care o arătăm celorlaţi. Imaginii pe care ne-o arătăm nouă atunci când ne privim în oglindă.

O imperfecţiune a pielii, deşi nu reprezintă o problemă de sănătate sau pentru sănătatea noastră, poate creea persoanei care o are un disconfort, care, ca orice suferinţă, produce dezechilibre în corp.

Apelând la medicina estetică acel discofort va dispărea şi pacientul se va simţi bine în pielea lui, înfrumuseţarea aducându-l în echilibrul fizic-mental-emoţional.

Medicina estetica biologica - beneficii


Folosind substanţe naturale şi metode de tratament care activează resursele proprii de regenerare ale corpului, medicina estetică biologică are ca rezultat obţinerea unui aspect natural şi estetic al acestuia. Tratamentele folosite de medicina estetică biologică sunt noninvazive, fără efecte adverse, iar ceea ce se obţine în urma efectuării lor este de durată.

Medicina estetica biologica

Dorinţa pacientului nostru este o provocare pentru noi. Stresul, timpul şi viaţa în general, lasă urme pe chipul omului, urme care se doresc a fi şterse.

Tratamentele medicinei estetice biologice face acest lucru. Cu substanţe bilogice, naturale stimulăm refacerea funcţiilor fiziologice ale organismului.

Siguranţa medicală a tratamentului aplicat pacientului este foarte importantă în clinica noastră. Rezultatele obţinute sunt evidente şi stabile în timp. Acestea sunt urmarea îmbinării terapiilor tradiţionale cu subtanţe homotoxicologice şi suplimente fitoterapeutice.

Astfel tratamentele faciale au efect de lifting, un risc scăzut de vânătăi şi sunt minim invazive. Pacientul beneficiar al unui astfel de tratament este satisfăcut şi se simte confortabil. Nu are nevoie de timp de recuperare iar stimularea secreţiei colagenului face ca tratamentul să fie de durată.

Ce este Medicina Estetică Biologică și ce tipuri de imperfecțiuni se aplică?

Medicina esteticii biologice se aplică cu succes în tratamentul înfrumuseţării, întineririi şi însănătoşirii pielei corpului. Aceasta previne îmbătrânirea şi netezeşte ridurile, redă feţei strălucire şi diminuează efectele unui ten obosit. Medicina esteticii biologice are efect în reducerea vergeturilor după naştere ori după scăderea în greutate, în tratamentul acneei şi în cicatricele cauzate de aceasta, în tratarea zonelor afectate de căderea părului. Tratarea celulitei se aplică de asemenea cu succes în medicina estetică biologică. Celulita apare ca urmare a alterării ţesutului subcutanat din cauza unei disfuncţii a microcirculaţiei. Intervenindu-se prin medicina estetică biologică se urmăreşte reechilibrarea diferitelor funcţii ale organismului care vor stimula vindecarea naturală.

Tratamente utilizate frecvent de medicina estetică biologică

Liftingul facial este una din metodele de tratament cel mai des utilizate de medicina estetică biologică. Folosirea acidului hialuronic pentru refacerea volumelor diferitelor părţi ale feţei, gâtului şi decolteului, este o tehnică nouă, cu rezultate deosebite.

Îmbătrânirea feţei are ca urmare lăsarea acesteia şi pierderea volumului. Pierderea de grăsime subcutanată poate fi corectată cu acid hialuronic, acesta făcând ca faţa sa-şi recapete trăsăturile iniţiale. Practic, acest tratament este un “program” de întinerire care redă pielei fermitate şi strălucire.

Tratamentul constă în injectarea zonelor de tratat prin aplicarea mai multor înţepături. Acestea se fac cu ace mici care nu rup capilarele, neproducând, astfel, vânătăi. Substanţa este distribuită în cantităţi mici şi are ca efect netezirea şi ridicarea feţei.

Te asteptam la noi!


whatsapp

Contactati-ne pe Whatsapp,

apasa butonul verde de whatsapp din josul paginii


pentru programare program

Luni - Vineri 09.00-18.00

Bucuresti , str. C.A. Rosetti, nr. 31

Prahova, Gorgota, str. Principala, nr. 69

Te asteptam la unul din punctele de lucru

Ai intrebari? Contacteaza-ne