Gemoterapeut - dr. Liliana Docan-Vardai

Gemoterapie
Aplicată pentru detoxifierea şi refacerea funcţionalităţii celulare, gemoterapia utilizează ţesuturile embrionare ale plantelor în vederea obţinerii de extracte care acţionează profund la nivel celular. Capacitatea de reproducere şi de multiplicare celulară, proprietăţile de menţinere a reacţiilor anabolice se regăsesc în ţesuturile embrionare ale plantelor.

Despre produsele gemoterapice

Gemoterapia - puterea extractelor de plante in slujba sanatatii tale


Ramură a fitoterapiei, gemoterapia este utilizată în îmbunătăţirea funcţiilor organelor şi în facilitarea regenerării ţesuturilor. Prin folosirea ţesuturilor vegetale embrionare, muguri, mlădiţe, seva, radicele, amenţi, având la bază principii homeopatice aceasta acţionează la nivel celular, eliminând toxinele.

Ţesuturile embrionare, prelucrate în stare proaspătă, imediat după recoltare sunt mult mai bogate în minerale şi vitamine.

Sunt mai bogate, decât oricare alt ţesut vegetal, în hormoni de creştere, în acizi nucleici şi în elementele care au rol de catalizator în organism.

Recoltate în cea mai activă fază a ciclului de creştere, pentru că atunci au cea mai mare concentraţie de substanţe active, ţesuturile vegetale embrionare sunt prelucrate înstare proaspătă şi lăsate apoi la macerat după o anumită reţetă.

Aceasta a fost prescrisă în urma unor studii farmaceutice şi este recunoscută la nivel mondial.

Cum functioneaza gemoterapia?

Gemoterapia este o terapie complementară care utilizează extracte de plante pentru a trata nu doar simptome ale bolilor ci şi ceea ce le provoacă. Produsele gemoterapice obţinute din ţesuturi embrionare vegetale, recoltate în cea mai activă fază a ciclului de creştere şi prelucrate imediat după recoltare, conţin substanţe active biologic care acţionează asupra celulelor şi ţesuturilor din organism. Acestea au efectul medicamentelor convenţionale fără a avea şi reacţii adverse. Tratând pacientul şi nu boala, gemoterapia are rezultate foarte bune pe termen lung, fără reacţii adverse.

Detoxifierea organismului se face cu succes prin intermediul gemoterapiei. Toxinele afectează inima, plămânii, rinichii, ficatul, sistemul digestiv. Prin concentrarea gemoterapiei pe aceste zone se obţine eliminarea toxinelor şi drenajul necesar a se face înaintea unui alt proces terapeutic.

Gemoterapia - Mecanism terapeutic

Care este mecanismul terapeutic? Toţi suntem expuşi în mod direct sau indirect toxinelor chimice. Acestea se aşează în diferite părţi ale corpului şi sistemul de apărare al acestuia nu poate să le elimine. Aceste toxine se numesc exogene pentru că provin din afara organismului, din mediul înconjurător. Totodată, uneori propriile noastre sisteme nu funcţionează aşa cum ar trebui să o facă, şi atunci corpul nu elimină toxinele proceselor noastre metabolice

Aceste toxine poartă numele de endogene. Maceratele glicerinice oţinute prin gemoterapie se administrează pacienţilor prin diverse scheme terapeutice de detoxifiere şi drenaj. Aplicată înaintea unui alt tratament detoxifierea este o strategie importantă de tratament. Ea curăţă organul în vederea drenajului care la rândul său îl pregătedc pentru vindecare.

Principalele acțiuni ale gemoterapiei sunt:


Principalele acțiuni ale gemmoterapiei sunt
Faciliteaza detoxifierea organismului

Curăţarea organismului prin eliminarea toxinelor cu aplicarea gemoterapiei care este o metodă de tratament ce nu generează efecte adverse şi care are un rol foarte important în vindecare.

Efectuarea drenajului care reprezintă acea etapă folosită înaintea unui alt proces terapeutic. Aceste două metode de tratament sunt condiţii de bază în vindecare şi menţinerea sănătăţii.

Ajută la regenerarea țesuturilor prin intermediul constituenților lor activ

Celulele se regenerează cu ajutorul gemoterapiei. Eliminarea toxinelor prin administrarea maceratelor glicerinice produse din ţesuturile vegetale embrionare este doar începutul acţiunii terapeutice.

Efect profund şi de durată

Acţiunea terapeutică a produselor gemoterapice este una în profunzime. Fiecare produs acţionează asupra organului lezat având efect terapeutic de curăţare, de drenare, de “reparare”, de reglare a funcţiei acestuia.

Extracte gemoterapeutice - beneficii

Acţionând la nivel celular, gemoterapia are efecte de durată şi nu dezvoltă reacţii adverse
Prin conţinutul bogat în enzime, vitamine şi oligoelemente care favorizează acţiunea compuşilor în organism, maceratele gemoterapice au ca efect reglarea funcţiei vitale ale celulei.
Gemoterapia regenerează ţesuturile organismului, îl refac şi il aduc într-o stare optimă de funcţionare.
Copiii, adulţii, vârstnicii, oricare dintre ei se poate bucura de efectele unui tratament gemoterapic, acestea fiind durabile, aducătoare de beneficii pentru sănătate.
Nefolosirea îndulcitorilor, coloranţilor în fabricarea produselor gemoterapice, utilizarea alcoolului de puritate farmaceutică în combinaţie cu apa distilată şi glicerină, fac ca în aceste macerate să fie conservate şi să aibă o valabilitate mare în consum.
Au un continut bogat in factori de crestere, enzime, proteine, aminoacizi, vitamine si saruri minerale, mult mai mare decat al partilor adulte ale plantei

Te asteptam la noi!


whatsapp

Contactati-ne pe Whatsapp,

apasa butonul verde de whatsapp din josul paginii


pentru programare program

Luni - Vineri 09.00-18.00

Bucuresti , str. C.A. Rosetti, nr. 31

Prahova, Gorgota, str. Principala, nr. 69

Te asteptam la unul din punctele de lucru

Ai intrebari? Contacteaza-ne