Doctor specialist homeopat

Dr. Liliana Docan-Vardai

Consultatii medicale homeopate, telefonic si online sau la cabinetul medical din centru Bucuresti


homeopatia

Homeopatia este stiinta care trateaza bolnavul si nu boala.

De aceea, acelasi diagnostic este abordat diferit de medicul specialist homeopat.

Orice boala poate fi abordata homeopat, fie ea acuta sau cronica.


Homeopatia – abordare in medicina integrativa


Homeopatia este o disciplina medicala care impune abordarea holistica a persoanei bolnave, tratand tulbururarile pacientului la nivel mental, emotional si fizic intr-o modalitate integrata. Scopul principal in constituie refacerea echilibrului organismului pacientului la toate cele trei niveluri, stimuland si intarind mecanismele proprii intrinseci (numita si „forta vitala”) de aparare si de vindecare.

De ce sa alegem medicina homeopata?

In homeopatie tratamentul este centrat in cea mai mare parte pe unicitatea pacientului si nu neaparat pe afectiunea in sine, de aceea exista cutuma ca homeopatia „trateaza bolnavul si nu boala”. Astfel, in cadrul medicinei homeopate se pot prescrie remedii diferite pentru aceeasi afectiune la persoane diferite.

Despre tratament homeopat. Putem administra tratamentul homeopat impreuna cu alte medicamente alopate?

In general, remediile homeopate actuale actioneaza chiar daca sunt administrate cu alte medicamente alopate, inclusiv cortizon, antibiotice, etc.

Tratamentul homeopat se aplica atat afectiunilor acute cat si afectiunilor cronice. Spre exemplu in situatia in care pacientul sufera de afectiuni cronice care necesita tratament indelungat, repetitiv sau permanent (afectiuni cardio-vasculare, respiratorii, digestive, metabolice, renale, genitale, reumatiologice, dermatologice, psihice, etc) tratamentul homeopat modern se poate administra in paralel cu tratamentul alopat/clasic, nefiind indicata si necesara intreruperea acestuia. Medicul specialist homeopat decide in cadrul consultatiei de homeopatie integrarea tratamentului in schema zilnica de administrare.

Care sunt principiile de baza ale homeopatiei?
  1. Principiul similitudinii. Cu alte cuvinte, o substanta care in cantitati mari provoaca o anumita boala, in cantitati mici poate produce vindecarea acesteia.
  2. Principiul dozei infinitezimale. Presupune utilizarea unei cantitati extrem de mici din substanta activa care este potentata prin procedee specifice.
  3. Principiul individualizarii tratamentului. Homeopatia trateaza individul si nu boala.


Ce sunt remediile homeopate?

Remediile homeopate sunt obtinute din substante de origine minerala, vegetala (plante) si animala preparate prin procedee specifice.

Ele se gasesc sub forma de granule, solutii interne si externe, unguente, creme, etc.


Unde se gasesc remediile homeopate?

Remediile homeopate pot fi procurate din farmacii care le la randul lor le achizitioneaza de la diversi producatori industriali sau le prepara in laboratoarele proprii

Are importanta de unde cumparam remediile homeopate?

Nu are importanta de unde cumparam remediile homeopate, atata vreme cat sunt prescrise de medic si le achizitionati de la unitati farmaceutice acreditate.. Important este sa se respecte doza si dilutia conform schemei recomandate de medicul specialist homeopat.


De ce ni se cer atat de mule informatii la o consulatie homeopatica?

Fiecare persoana este unica, iar preferintele si personalitatea pacientului, structura psiho-emotionala influenteaza direct schema de tratament. Pentru ca remediile homeopate sa functioneze eficient, pacientul trebuie sa comunice cat mai precis starile, senzatiile, simptomele pe care le resimte pentru a ajuta medicul sa inteleaga boala prin ochii pacientului. Anamneza homeopata este extrem de minutioasa, de aceea timpul alocat este mare in special in cadrul primului consult. Aceasta evaluare clinica laboriaoasa este necesara pentru obtinerea succesului terapeutic.Descoperiți beneficiile

consultațiilor medicale homeopate cu doctor specialist – acum și ONLINE!

Suntem încântați să vă prezentăm serviciile noastre medicale homeopate inovatoare, aduse la îndemâna dvs. prin consultul medical telefonic și consultulmedical online de catre medic specialist homeopat!Cu serviciile noastre medicale homeopate, vă aducem consultul medical efectuat de dr homeopat, direct în confortul casei dvs. sau oriunde vă aflați, prin intermediul consultului medical telefonic sau consultului medical online. Astfel, economisiți timp prețios și evitați deplasările inutile către un cabinet fizic. De asemenea, acest format este ideal pentru cei care locuiesc în zone îndepărtate sau pentru cei care au dificultăți de mobilitate.Exista alte restrictii in perioada administrarii remediilor homeopate?


Cabinet medical doctor specialist homeopat
Mancarea, bautura, fumatul

Fumatul nu afecteaza eficienta tratamentului homeopat respectand regula celor 30 de minute inainte si dupa administrarea remediului, situatie in care pacientul nu trebuie sa fumeze, sa bea sau sa manance.

Menta

Este de prefarat sa nu se consume menta sau produse cu menta (inclusiv pasta de dinti mentolata), cel putin in zilele cand este recomandata administrarea de remedii. homeopate

Atingerea cu mana a granulelor homeopate

Granulele homeopate nu trebuie atinse cu mana deoarece acestea sunt impregnate cu substanta activa respectiva, cu alte cuvinte, substanta activa se gaseste pe suprafata granulei, iar prin atingerea acesteia se diminueaza substanta activa necesara tratamentului.

Manipularea granulelor se face cu ajutorul capacelului flaconului sau cu ajutorul unei spatule/lingurite de plastic.


Farmacii cu remedii homeopate in Bucurestiwhatsapp

Contactati-ne pe Whatsapp,

apasa butonul verde de whatsapp din josul paginii


pentru programare program

Luni – Vineri 09.00-18.00

Bucuresti , str. C.A. Rosetti, nr. 31

Prahova, Gorgota, str. Principala, nr. 69

Va asteptam, cu drag, la unul din punctele de lucru.

Acordam consultatii fizic, telefonic sau online.

Ai intrebari? Contacteaza-ne